• Vážení návštevníci fóra,

aby ste sa mohli aktívne zapájať do diskusií alebo vytvárať vlastné témy a príspevky, potrebuje účet v hre a ZAREGISTROVAŤ SA TU!

Mapa sveta:(

tamara 1991

Mlčanlivý mních
Ahojte, možno viacerých popresúvali akože na lepšiu pozíciu,tak mne to nepripadá lepšie, že mám okolo seba samé prázdne miesta,kde sú len mince:( ja osobne nepotrebujem mince, dávam susedskú v nádeji, že nájdem nových susedov, ktorý budú klikať aj mne.Ale teraz som zrátala minimálne 50 prázdnych pozícií:(Dúfam, že tie prestavby ešte neskončili,a tie diery zaplnia reálnymi mestami:) Pekný deň:)

Ja som zase naopak za presunutie rada :) Predtým som susedskú dostávala párkrát za deň a teraz mám mesto opackané odvrchu až na spodok. Myslím, že ich cieľom nie je aby si susedov nemala, takže predpokladám, že čoskoro ti pribudnú noví aktívni susedia :)

Presuny miest na lepšie pozície sa ešte budú vykonávať, snažíme sa presunúť neaktívnych hráčov na kraj, ale robí sa to vo viacerých vlnách :)
Čoskoro by mali byť všetci aktívny na lepších pozíciach.

Ahojte, čakam, čakam aby moje mestečko prestahovali ale namiesto toho mam okolo seba stale viac a viac prázdneho miesta. Moja otázočka: kedy príde na rad aj moje mestečko ? Ved už sa to tu presúva cca tretí týzdeň...

Ahojte, nejaký čas som si dala pauzu v nádeji, že sa niečo zmení:( Pozerám na mape a miesto 91 prázdnych políčok mám už 104, takže ešte menej susedov ako doteraz:((( Na nezmyselné eventy s odmenami o ničom, čas mali, ale sľúbili robiť poriadky na mape,s tým si námahu nedali.Mala som túto hru veľmi rada, ale akoby všetko smerovalo k tomu, aby hráči odchádzali:(Je mi z toho smutno:((((

Ahojte, nejaký čas som si dala pauzu v nádeji, že sa niečo zmení:( Pozerám na mape a miesto 91 prázdnych políčok mám už 104, takže ešte menej susedov ako doteraz:((( Na nezmyselné eventy s odmenami o ničom, čas mali, ale sľúbili robiť poriadky na mape,s tým si námahu nedali.Mala som túto hru veľmi rada, ale akoby všetko smerovalo k tomu, aby hráči odchádzali:(Je mi z toho smutno:((((
A nemohlo sa stať, že si na okraji mapy medzi prázdnotou kvôli Tvojej pauze?
Možno Ťa identifikovali ako neaktívnu a odsunuli Ťa.

Nie, 2 týždne,zas nie je tak veľa,a prázdno bolo aj predtým,ak si
čítal,tak v novembri som sa už sťažovala,a odvtedy sa to len zhoršilo:(

A nemohlo sa stať, že si na okraji mapy medzi prázdnotou kvôli Tvojej pauze?
Možno Ťa identifikovali ako neaktívnu a odsunuli Ťa.
Aj okolo mňa je stále viac kráterov ako po bombardovaní a neaktívny veru nie som. Pribudlo naokolo zopár nových hráčov, ale tých dier za posledný štvrťrok pribudlo omnoho viac.

Ja som nie rada že ste ma presunuli ja som bola spokojná s mojimi susedmi a teraz všetko cudzie tam mám.No neviem čo vás to napadlo mohli by ste ma vrátiť naspäť kde som bola.

Naspäť