• Vážení návštevníci fóra,

aby ste sa mohli aktívne zapájať do diskusií alebo vytvárať vlastné témy a príspevky, potrebuje účet v hre a ZAREGISTROVAŤ SA TU!

Úloha

Aireen

Neumlčatelný kňaz
Potrebujem poradiť.
V 18 kapitole, je úloha: získaj 100 medailí za aktivitu.
Vôbec netuším čo treba urobiť.
Ďakujem za pomoc

- pokial to je úloha ktorá nasledovala po úlohách postavenia uzlov - vodný, ohňový,veterný a zemský, tak to sú tie medaile ktoré sa vyrábajú v uzloch

Ja by som chcela vedieť,že prečo keď je event tak ja nedostávam tie odmeny čo chodia cez meily iba každé druhé dostanem.Minule som dostala a teraz som zase nedostala tých 100 pierok.Ostatní hráči píšu že dostali.Tak prečo ja nie?

V tomto roku (ale ani v minulých rokoch) som ešte nedostal ani jeden darček pri udalosti. A nastavené to mám takto:

kontaktne.jpg

A ako tak spomínam, tak od Elvenaru som nedostal ani jednu zprávu, upozornenie, info do emailu. A to pozeram i do spamového koša.
Neviem, čo by som mal ešte nastaviť. Asi sa im nepáči moja emailová adresa :(

Ak máte nastavené dostávanie emailov a nechodia Vám prosím Vás kontaktujte nás na hernej podpore, vieme sa na to pozrieť :)

Takže, ak Vám dodnes odmena neprišla, tak ju už ani nečakajte, podľa hernej podpory chodí 1-vy alebo 2-hy deň.
A vraj neprišla asi preto lebo mám malý neznámy server, mám email na Yahoo. ?? :rolleyes::rolleyes:

Ako keby nebolo jedno, či je to veľký alebo malý server (nie je to diskriminácia malých serverov? ;))
Ale to je ako aj Slovenská pošta. Tí tiež do malých dedín nedoručujú. Zlaté staré časy ;)

Naspäť