• Vážení návštevníci fóra,

    aby ste sa mohli aktívne zapájať do diskusií alebo vytvárať vlastné témy a príspevky, potrebuje účet v hre a ZAREGISTROVAŤ SA TU!

Nejedná sa o chybu Pokrok spoločenstva chyba v preklade?

mirfa

Neumlčatelný kňaz
Ahojte,

môžete preveriť správnosť prekladu k bodom z archívu veže (uložených bodov počas nasledujúcich týždňov).
Mám to rozumieť tak, že body budú v archíve uložené aj mesiac? Teda dovtedy, pokým ich nepožijeme?
Alebo každý týždeň sa budú body z archívu vymazávať?
Je to dosť podstatný rozdiel...
Slovenský preklad je iný ako český, alebo anglický preklad.
  • Archív veže: Na konci každej veže Večnosti, ak Spoločenstvo začalo získavať body za odomknutie Vežového kryštálu, ale nedosiahlo požadovaný počet bodov na jeho odomknutie. Tieto body budú uložené v archíve, čo umožní Spoločenstvu použiť tieto uložené body počas nasledujúcich týždňov Veže Večnosti na odomknutie kryštálu Veže. Počet uložených bodov bude závisieť od úrovne výhod.
Na CZ fóre, ako aj na anglickom wiki je uvedené:
  • Archiv věže: Pokud vám na konci věže zůstanou body, pomocí kterých se již nepovedlo dosáhnout dalšího krystalu v pořadí, tak se vám uloží do nového archivu. Tyto přebytečné body budete moct využít během příští Věže k odemknutí dalších krystalů. Velikost úložiště závisí na úrovni bonusu.
  • Spire Archive : At the end of each Spire of Eternity, if the Fellowship has started to earn points for unlocking a Spire Crystal but did not reach the required amount of points to unlock it. These points will be stored in an Archive, allowing the Fellowship to use these stored points during the next week's Spire of Eternity to unlock a Spire Crystal. The number of points stored will depend on the Perk level.
 

Eilean

Neumlčatelný kňaz
Zaujímavé, zdá sa ze práve SK preklad je správny :D a originál je zle :rolleyes:

Do minulého kola sme mali plný archív, cez týždeň sme ho zväčšili o 50. V poslednom kole nám pribudlo 43 bodov, ktoré sme mali navyše, k tým predošlým, nestratili sme ich.

Takže, "...use these stored points during the next weeks' Spire of Eternity..."
 

Eilean

Neumlčatelný kňaz
(Off-topic, ale v návode to chýba: Takže body by mali vydržať buď do ich použitia, alebo do resetu archívu?)
 
Hore