Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahojte, je to už síce neaktuálne, keďže je po DS, no treba aby hráč vložil do každej mapy aspoň jeden odznak aby získal odmenu...Ahojte priatelia a slávny ľud Arendylský,
rada by som si overila jednu informáciu k DS.
Predpokladám, že stále platí pravidlo, že odmenu z truhličky získa len ten hráč, ktorý vloží aspoň jeden odznak na aktuálnej mape DS. Samozrejme, hra ma na to upozorňuje, avšak máme hráča, ktorý tvrdí, že stačí vložiť odznak do prvej mapy a hráč má nárok na všetky odmeny.
Ďakujem za vašu odpoveď, reakciu a prajem krásne DS (my ako nové spoločenstvo si tentokrát - po víťazstve v Merlote - ideme len pre odmeny).
Zobraziť prílohu 3936
Nie som admin, ale na čo viem odpoviemJa by som sa chcel spýtať admina/adminov, či tu je na Fóre diskusia o DS... Ako často sú?
tak prečo teda nezrušia fórum, keď vymysleli Dis?Toto fórum funguje zotrvačnosťou a nie je už podporované herným vedením.
Musíš prejsť na Discord. Ale vlastne ani tam nie je diskusia o DS. Môžeš ju tam zaviesť
Na Discord sa dostaneš priamo z hry, klikni na I vedľa nastavenia hry (vpravo dole na PC). Pre vstup na Discord sa musíš registrovať.
Veľmi pekne ďakujem Dagmarka ;-)Nie som admin, ale na čo viem odpoviemDS je vždy po dvoch eventoch
![]()