Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz ked je to zjednodusene, tak nemam problem poskytovat pomoc. Predtym mi to stale sekalo a trvalo to velmi dlho, preto som velmi malo pomahala spolocenstvu.To by bola škoda,rozdávanie pomoci by bolo oveľa rýchlejšie,to je len môj názor .
to preco taka arogantna odpoved? ... to neviete slusne odpovedat, ak sa vas niekto slusne nieco opyta? zasnem ....Dokedy to bude potrebne.
...a nielen to, este to tu aj cenzuruju ... tato tema tu uz bola otvorena ....to preco taka arogantna odpoved? ... to neviete slusne odpovedat, ak sa vas niekto slusne nieco opyta? zasnem ....
presne takuto odpoved som ocakaval ... s vysvetlenim ... dakujem kiwa za odpoved ..Testovacia fáza bude dovtedy dokým bude potrebná, a vývojári rozhodnú, že je vhodné to zapnúť pre všetkých hráčov.
Keďže nevidíte čo všetko je za tým, zdržte sa prosím takýchto komentárov.
end a zadarmo, pekny vecer kiwa mne naopak nestaci ani takato tvoja odpoved .... ste herna podpora tak vy sa mozete pytat vyvojarov na viac a ze to nie je vhodne pre vsetkych hracov? tak nech to vypnu aj na mobiloch ....