• Vážení návštevníci fóra,

aby ste sa mohli aktívne zapájať do diskusií alebo vytvárať vlastné témy a príspevky, potrebuje účet v hre a ZAREGISTROVAŤ SA TU!

Opravená chyba Stavitelia

axa11

Lesný duch
Screenshot_6.jpg

Screenshot_7.jpg

No neviem či ma šáli zrak :D Zase sa zadarilo :D

Ahoj, pravdepodobne ide o vizuálnu chybu, môžem ťa poprosiť skúsiť si premazať cookies? Po prípade skúsiť iný prehliadač, a dať mi vedieť ako to vyzerá, zatiaľ nemáme hlásené podobné chyby.

Mal som 4 x vypomoc a niekto mi dal piatu aj ked by správne nemal.Nepomohlo ani premazanie.A momentálne som použil jedného stavitela a už ukazuje správne .

Naposledy upravené :
Ďakujem, o chybe pri pomoci u staviteľov vieme, toto bola novinka, ale som rád že už to je v poriadku ;)

No fajn večer som mal 4x výpomoc ,nič som nedal stavať, ráno čuduj sa svete 0.:D
No dal som som stavať 4 budovy bez výpomoci aspoň tak čas ukazoval a hele

Screenshot_8.jpg

Stavím sa ,že mi tu nejaký Hobit pobehuje a robí šarapatu :D :D :D

Naposledy upravené :
Technická otázka: Stále to je iba vizuálne alebo to má aj nejaký vplyv?

No rano to malo vplyv, kedže som mal vypomoc 4x večer a rano ako keby som nemal, ukazovalo NULA a stavať som dal ako ked je bez výpomoci, potom mi zase výpomoc naskočila po dalšom prihlásení no proste tak to dookola blbne ,raz je tam výpomoc raz nieje, raz stavia s výpomocou raz bez nej aj ked výpomoc je.
Takže žiadna feaúra to nieje,Som často na hre tak mám prehlad kto mi hádže výpomoc a kolko som jej použil atd.Zaujímavé na tom je to ,že som nemal žiadne problémy pred aktualizáciou až po nej to začalo robiť a v PC som nič nemenil ani systém ani prehliadač ani flash.

A momentálne po dalšom prihlásení mi ukazuje takto

Screenshot_11.jpg

Screenshot_10.jpg

aj ked by som tam mal mať 1x alebo 2x výpomoc neviem teraz presne ale to je jedno momentálne.

Skús budovy staviteľa presunúť na iné miesto a skús sa odhlásiť a prihlásiť či to nepomôže.

Tak som mal výpomoc 0 aj ked mala byť 1 a zase mi kolega hodil vypomoc a naskočilo 2x už som z toho blázon.

Axa11, podobný problém sa začal objavovať aj u iných hráčov, čakáme teda na vyjadrenie od technikov, poprosím ešte o chvíľku strpenia.

ahojte , aj ja mám podobný problém, buď mi ukazuje ,že mám voľných viac staviteľov ako vôbec mám k dispozícii alebo mi neráta pomoc od hráčov , keď staviam budovy - neskráti mi čas výstavby ,aj keď mi bola poskytnutá pomoc od hráčov .
- v oznámeniach mi ukazuje pomoc od hráčov na staviteľov,ale v budove nie sú dostupné ,takže čas výstavby sa mi neskráti ...

Naposledy upravené :
Naspäť