DeletedUser595
Guest
Do kelu chlapci to fakt ich tam nenarvem?
nenapcháš ich všetky, skúšal som to
No ja sa ani nesnažím "narvať divy" , načo ? Mám len tie, ktoré považujem za zaujímavé a prospešné .Ale každý podľa svojho gusta Pravdu povediac keby som postavila všetky divy čo už mám aktivovavé /aj keď podľa rozšírené už plním aj elementálov ,a to som len pri čarodejníkoch a drakoch / tak by som sa hýbala oveľa pomalšie, alebo by som musela dávať do hry viac eur /a tých nemám navyše / Ja som spokojná s tým čo mám .... a už dávno som prestala súťažiť s ostatnými /napr ako rýchlo dokončím event, či má viac budov z eventu ako ostatní, či sa posúvam raketovou rýchlosťou dopredu ... / Momentálne rozvažujem, ktorý div pri čarodejníkoch postavím ,keď sa tam dostanem ,aby bol z neho aj úžitok aj dobre vyzeral ...
Ja ich mám všetky a ty máš o 11 rozšírení viac ako ja, takže napchal by si určite
no ja by som ich napchal ale niektoré nechcem napríklad také prepadlisko je pre mňa úplne zbytočné keď mám veže blahobytu
mňa by potešilo keby bola tá slávna apka aj na Windows Phone (nie všetci chcú pofidérny android)Mna by potesilo, keby sa VB do divov susedov, dali vkladat aj cez mobil a tak isto, aby bolo cez mobil vidiet aj kopie divov v skalach.
Nemyslím, že by niekto vyvíjal hru pre Windows Phone, keď podľa Microsoftu končí jeho podpora 10.12.2019. Je to neperspektívny system a Microsoft sám uvádza, aby užívatelia prešli na iOS alebo Android telefónymňa by potešilo keby bola tá slávna apka aj na Windows Phone (nie všetci chcú pofidérny android)
vždy všetko dobré zrušia a nahradia odpadomNemyslím, že by niekto vyvíjal hru pre Windows Phone, keď podľa Microsoftu končí jeho podpora 10.12.2019. Je to neperspektívny system a Microsoft sám uvádza, aby užívatelia prešli na iOS alebo Android telefóny