• Vážení návštevníci fóra,

aby ste sa mohli aktívne zapájať do diskusií alebo vytvárať vlastné témy a príspevky, potrebuje účet v hre a ZAREGISTROVAŤ SA TU!

Pozostatok večnosti

Ja mám zas inú otázočku ohľadom tých noviniek vo veži. V tom Heroldovom obchode sa dá kúpiť studňa želaní za 100K tých žiarivých kameňov. A moja otázka je keď skončí veža a ja som za tých 5 dní nenahral tých 100K(čo pochybujem že je to možné), tak či mi zostanú tie nazbierané kamene do ďalšej veže alebo zaniknú keď ich nemyniem... (Dakujem za skorú odpoveď. ;-)

Kamene ti zostanú. Naviac ich môžeš kúpiť za rozbité úlomky, prchavé sigílie, za spektrálne kamene prípadne za dúšok čistoty (pokiaľ ich máš dosť a na iné ich nepotrebuješ).
Za celú vežu dostanete 3 gule. Ale v úlohach môžete získať ďašie gule.

Kamene ti zostanú. Naviac ich môžeš kúpiť za rozbité úlomky, prchavé sigílie, za spektrálne kamene prípadne za dúšok čistoty (pokiaľ ich máš dosť a na iné ich nepotrebuješ).
Za celú vežu dostanete 3 gule. Ale v úlohach môžete získať ďašie gule.
dostal som a chýba mi jedna do divu a rozbitých mám len 6. Tak budem netrpezlivo čakať na ďalšiu vežu... čo iné mi ostáva že?

za postavenie toho divu som získal 1x rozšírenie mesta zadarmo... a dalšia úroven potrebuje opať tých 10 gúl... pojde to pekne pomaly veru

Vo veži na boku som si všimol tri zamknuté zámky a že ,,Okrídlený duch sa už pohol,, Čo to je?

To sa ti objavilo po postaveni divu Pozostatok večnosti. Pri vstupe do veze (a dalších rovní) sa ti objaví duch, ktorý ti dá na vyber z troch možností výhod (lepšie vyjednávanie alebo silnejšia obrana...) Ty si niečo vyberieš a počas celej tej časti veže máš tu výhodu.
Počas vylepšovania divu Pozostatok večnosti na maximálnu úroveň 35 celkove získaš len 7 rozšírení mesta (teda nie za každé vylepšenie divu!).

Naspäť